De Waterbus NL en BE

Bekijk vacatures

Als Blue Amigo exploiteren we de Waterbussen in Nederland en België. Deze inmiddels onmisbare schepen brengen passagiers vlot en veilig van en naar de stad en de haven. De Waterbussen vormen een duurzaam en snel alternatief voor de auto. Ze zijn makkelijk te combineren met de tram, bus of fiets. Op die manier leggen zij dagelijks de verbinding tussen mensen.

SCHIPPER/KAPITEIN

Je doet niets liever dan varen. Als schipper ben je ons visitekaartje op de Waterbus. Je bent verantwoordelijk voor het schip en de passagiers. Je zorgt in de middag- of avonddienst voor een vlotte en veilige vaart. Je bent vriendelijk, klantgericht en ziet er in onze bedrijfskleding altijd netjes en verzorgd uit.

MATROOS/STEWARD

Als matroos/steward assisteer je de schipper bij het af- en aanmeren. Ook help je passagiers veilig aan en van boord te komen. Vriendelijk en behulpzaam. Net als onze schippers draag je verzorgde bedrijfskleding. Onder jouw toeziend oog blijven de schepen schoon en opgeruimd.

Waarom mensen bij blue amigo werken!

Je kiest voor vrijheid

Vind bij ons de baan van je leven! Werk de uren en tijden die passen in jouw ritme. Als bijbaan, afbouwend naar je pensioen of als carrièrestap met perspectief. Actief en afwisselend. Buiten en boeiend!

Je wordt er beter van

Je verdient een goed salaris, volgens de geldende CAO met tal van extra’s. Je krijgt de kans om relevante diploma’s te halen, op te klimmen en te groeien. Zowel qua functie als qua mens. En die geweldige collega’s krijg je op de koop toe!

Je weet waar je staat

We houden van duidelijkheid. Net als onze medewerkers. Over je contract, over de verdiensten, over werktijden, over vrije tijd. Je weet ruim van tevoren wanneer je vrij bent en met vrienden of familie kunt afspreken.

Neem contact op
Ibrahim

We zijn één familie bij DeWaterbus en dat is heel belangrijk. We noemen het een beetje de waterbusfamilie. Als kapitein op DeWaterbus voelt elke dag soort als vakantie, toch blijft het werk. Ik houd van de variatie en dat maakt mijn werk leuk. 

Door Ibrahim, Kapitein DeWaterbus

Wat gaat er gebeuren?

Heb je nog niet jouw droombaan gevonden?

MELD JE AAN VOOR EEN JOB ALERT EN ONTVANG VACATURES DIE BIJ JOU PASSEN!