Technische Dienst

Bekijk vacatures

We onderhouden zelf onze eigen veerponten en Waterbussen. Dankzij onze technische dienst houden we ze tiptop in orde.
Onze Waterbus-vloot is in Nederland de grootste openbaarvervoerder over water. De schepen varen met een snelheid van 40 kilometer per uur en brengen jaarlijks ruim 1,8 miljoen passagiers naar hun bestemming. Een groot deel van de vloot kom je tegen in de Drechtsteden en in de regio Rotterdam.

 

MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Als medewerker van onze technische dienst zorg je ervoor dat de Waterbussen en de veerponten iedere dag inzetbaar zijn. Je voert onderhoud en reparaties uit. De werkdag begint met een inspectieronde. Eventuele afwijkingen los je direct op of bespreek je met je leidinggevende, op wie je kunt rekenen. 

Alle medewerkers in de technische dienst hebben ervaring in en vooral passie voor techniek. De kneepjes van het vak leer je bij ons. Na een gedegen inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag. Heb je talent en ambitie, dan krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen. 

De komende jaren gaan wij onze vloot vergroenen. Dat betekent dat ze worden uitgerust met de nieuwste, duurzame technologieën. Vanzelfsprekend ben je als medewerker technische dienst hier nauw bij betrokken. We maken graag gebruik van jouw ideeën en input.
 

Waarom mensen bij blue amigo werken!

Je kiest voor vrijheid

Vind bij ons de baan van je leven! Werk de uren en tijden die passen in jouw ritme. Als bijbaan, afbouwend naar je pensioen of als carrièrestap met perspectief. Actief en afwisselend. Buiten en boeiend!

Je wordt er beter van

Je verdient een goed salaris, volgens de geldende CAO met tal van extra’s. Je krijgt de kans om relevante diploma’s te halen, op te klimmen en te groeien. Zowel qua functie als qua mens. En die geweldige collega’s krijg je op de koop toe!

Je weet waar je staat

We houden van duidelijkheid. Net als onze medewerkers. Over je contract, over de verdiensten, over werktijden, over vrije tijd. Je weet ruim van tevoren wanneer je vrij bent en met vrienden of familie kunt afspreken.

Neem contact op
Ivo

Werken bij Blue Amigo bevalt me erg goed. Ze investeren in goede matrialen, ze willen goed materiaal, dus het werk wat wij leveren moet ook gewoon goed zijn. Dat maakt het werk voor mij erg leuk. 

Door Ivo, Technische dienst

Wat gaat er gebeuren?

Heb je nog niet jouw droombaan gevonden?

MELD JE AAN VOOR EEN JOB ALERT EN ONTVANG VACATURES DIE BIJ JOU PASSEN!