Technische Dienst

Bekijk vacatures

Voor onze waterbussen zijn wij op zoek naar medewerker(s) technische dienst. Met 10 schepen doen wij dagelijks diverse haltes aan in de Drechtsteden en regio Rotterdam.

De Waterbus vervoert met zijn snelle schepen (40 km p/u) jaarlijks ruim 1.8 miljoen passagiers en is daarmee in Nederland de grootste openbaarvervoerder over water.  Wij dragen ons steentje bij aan het milieu en een duurzame toekomst. De komende jaren willen wij onze vloot gaan vergroenen en varen met de nieuwste technologieën. Dit project zal daar de start in gaan maken. Jij als Medewerker technische dienst kunt hier in meegroeien. 

Als medewerker technische dienst start jij de dag met een inspectieronde. Zijn hierin afwijkingen dan bekijk jij of je deze direct op kunt lossen. Is dat niet het geval dan bespreek je het met jouw leidinggevende. Jouw team bestaat uit 10 technische dienst collega’s. Elke dienst werk je met 1 collega samen. Wij verwachten een enthousiaste en flexibele persoonlijkheid. Iemand die graag het vak wil leren en na een gedegen inwerkperiode zelfstandig de werkzaamheden kan uitvoeren. Heb jij meer in je mars dan bestaat de mogelijkheid om bij ons verder te ontwikkelen.

Kom je bij ons werken?

Flexibiliteit

Bij Blue Amigo ben jij als nautisch specialist verzekerd van een afwisselende baan die aansluit op jouw wensen en voorkeuren.

Opleiding

Wij bieden jou een passende opleiding aan om jou van alle kennis te voorzien, die je nodig hebt om de fijne kneepjes van dit mooie vak te leren.

Perfect geregeld

Flexibele werktijden, mooie werkplekken in Nederland, leuke opdrachtgevers en goede arbeidsvoorwaarden. Kortom, alles perfect geregeld!

Neem contact op
Ivo

Werken bij Blue Amigo bevalt me erg goed. Ze investeren in goede matrialen, ze willen goed materiaal, dus het werk wat wij leveren moet ook gewoon goed zijn. Dat maakt het werk voor mij erg leuk. 

Door Ivo, Technische dienst

Onze actuele Technische Dienst vacatures

Voor onze waterbussen zijn wij op zoek naar fulltime (36 uur) Medewerker(s) technische dienst. Met 10 schepen doen wij dagelijks diverse haltes aan in de Drechtsteden en regio Rotterdam. Jij start en eindigt jouw werkzaamheden in Zwijndrecht. Om naar...

Hoe ziet je sollicitatieprocedure uit?

1
Solliciteren

Reageer op de vacature met jouw cv en motivatiebrief. Wij beoordelen jouw cv en motivatie op de genoemde functie-eisen. Solliciteren is mogelijk zolang de vacature op de website staat vermeld. 

2
Selectie

Op basis van de binnenkomende reacties maakt onze recruiter de eerste selectie van de meest geschikte kandidaten.

3
Telefonische screening

Tijdens dit gesprek gaan wij in op de inhoud van de functie, wensen en ambities. Wij lichten toe wat aantrekkelijk is en wat eventuele knelpunten zouden kunnen zijn.

4
Meet & Greet

Bij een positief telefonisch gesprek wordt jij uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Dit kan zijn op ons hoofdkantoor of elders in het land op locatie.

5
Assessment

Voor sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. In dat geval hoor je dat tijdens de meet & greet van ons. Dit kan een online assessment zijn maar kan ook bestaan uit een meeloopdag op één van onze projecten of een presentatie.

6
Vervolggesprek

Is er na de meet & greet een positief gevoel vanuit beide kanten, dan nodigen wij jou uit voor een vervolggesprek. Tijdens dit gesprek gaan wij dieper in op jouw inhoudelijke kennis.

7
Laden & Lossen

Als we na de gesprekken besluiten om met elkaar in zee te gaan, dan doen wij jou een aanbod. Als jij akkoord gaat met ons aanbod, dan nodigen wij jou uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

8
Welkom aan boord

Jouw manager zal samen met jou het arbeidsvoorwaarden gesprek voeren waarna we overgegaan tot het (digitaal) ondertekenen van het contract. Jij krijgt ook te horen waar en wanneer jij kunt beginnen met jouw nieuwe baan bij Blue Amigo.

VACATURE NIET GEVONDEN?

VIA JobAlert BEN JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN ONZE NIEUWSTE VACATURES