Ambities? Wij geven je de ruimte! 

Wat je huidige opleidingsniveau en ervaring ook is… Bij Blue Amigo vind je altijd een passende en interessante baan. Heb je daarvoor aanvullende training of ervaring nodig? Dan bekijken we samen met jou wat er mogelijk is en hoe we je daarbij kunnen helpen. Ben je ambitieus en wil je de komende jaren carrière maken? Daar staan we volledig achter. Binnen Blue Amigo zijn er volop kansen. We helpen je graag vooruit. Daar worden we met z’n allen beter van!

LEREN

Wil je je werk beter doen of leuker maken? Mis je net een diploma of certificaat voor je droombaan? Bij Blue Amigo krijg je de kans om benodigde opleidingen te volgen. Mogelijk zelfs op onze kosten! Daarvoor werken we samen met gerenommeerde en erkende opleiders. Als jij in jezelf investeert, investeren wij graag met je mee. Bijvoorbeeld in de erkende opleidingen van NNVO, hét opleidingscentrum voor de nautische sector.

ONTWIKKELENHeb jij veel in je mars? Wil je je verder ontwikkelen, en bijvoorbeeld meer variatie in je werk? Er zijn allerlei modules op maat voor nautisch specialisten. Samen zetten we de koers uit naar jouw droombaan. Naast de vakopleidingen kun je je ook bekwamen in algemene vaardigheden. Via het online studieplatform heb je keuze uit tientallen praktische trainingen. Onder meer op het gebied van communicatie, veiligheid en gezondheid. Daar heb je ook buiten je werk profijt van.

GROEIEN


Talenten krijgen de ruimte binnen Blue Amigo. We houden rekening met je wensen en dromen. Groeien in je werk en in salaris. Bijvoorbeeld door te groeien… van brugwachter naar nautisch operator in een bediencentrale, van matroos naar schipper of van medewerker technische dienst naar een leidinggevende functie. Als je bij de grootste nautische werkgever van Nederland werkt, zijn er volop kansen en mogelijkheden. Blue Amigo groeit, we willen dat jij meegroeit.


Zie jij het zitten? Wil je het roer omgooien en samen met ons vooruit? Contact ons, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Kantoor

Merwedeweg 1
3336 LG Zwijndrecht

Bel ons

+31 (0)88 619 12 36

Op de bedieningscentrale in Tilburg beheer ik meerdere projecten op afstand. Ik heb via Blue Amigo meerdere certificaten behaald en ik ben netjes ingewerkt. Met een leuke collega's zorgen voor een veilige en vlotte doorstroom van het verkeer. 

door Jack - Nautisch Operator

waarom mensen bij blue amigo werken!

Je kiest voor vrijheid

Vind bij ons de baan van je leven! Werk de uren en tijden die passen in jouw ritme. Als bijbaan, afbouwend naar je pensioen of als carrière stap met perspectief. Actief en afwisselend. Buiten en boeiend! 

Je wordt er beter van

Je verdient een goed salaris, volgens de geldende CAO met tal van extra’s. Je krijgt de kans om relevante diploma’s te halen, op te klimmen en te groeien. Zowel qua functie als qua mens. En die geweldige collega’s krijg je op de koop toe! 

Je weet waar je staat

We houden van duidelijkheid. Net als onze medewerkers. Over je contract, over de verdiensten, over werktijden, over vrije tijd. Je weet ruim van tevoren wanneer je vrij bent en met vrienden of familie kunt afspreken. 

HEB JE NOG NIET JOUW DROOMBAAN GEVONDEN?

MELD JE AAN VOOR EEN JOB ALERT EN ONTVANG VACATURES DIE BIJ JOU PASSEN!