Ambities? Wij geven je de ruimte! 

Wat je huidige opleidingsniveau en ervaring ook is… Bij Blue Amigo vind je altijd een passende en interessante baan. Heb je daarvoor aanvullende training of ervaring nodig? 

Binnen Blue Amigo organiseert de Afdeling Opleidingen verschillende leertrajecten zodat jij in bezit bent van de benodigde documenten voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Het leertraject varieert tussen het volgen van een nautische opleiding en jaarlijkse veiligheidstrainingen.


nautische opleiding van brug- en of sluiswachter tot Nautisch operator

Om brug- en sluiswachter te worden heb ik een aantal modules kunnen volgen dankzij Blue Amigo. Ook heb ik een VCA diploma behaald en halen we ieder haar ons BHV.

door Wim | Brug- en Sluiswachter

In de nautische opleiding word je klaargestoomd om bruggen en of sluizen te kunnen en mogen bedienen. Op locatie of op afstand. Per opleiding ben gemiddeld je 2 weken bezig. De basisopleiding is korter dan de opleiding tot Nautisch operator. De opleiding is 5 dagen per week, bestaande uit (online) lesdagen, zelfstudie en een praktijk dag om werkboeken in te vullen. Blue Amigo betaalt de kosten van de opleiding, zelf investeer je de tijd dat je hieraan kwijt bent. Gooi jij het roer om?

De opleiding is als volgt ingedeeld:

  • Vooropleiding: klein vaarbewijs 1 (verplicht te volgen voor iedereen)
  • Basisopleiding: eenvoudige bediening
  • Opleiding 1: bediening lokale objecten
  • Opleiding 2: bediening op afstand
  • Opleiding 3: bediening meervoudige centrale 

Deze opleidingen worden gevolgd bij het NNVO. Bezoek de website voor meer informatie: https://www.nnvo.nl/

Verschillende veiligheidstrainingen
Jaarlijks vinden er verschillende veiligheidstrainingen plaats zoals Gastvrij Veilig/Klantvriendelijkheid en Bedrijfshulpverlening inclusief waterongevallen.

Het is van belang om deze trainingen te herhalen om de kennis en vaardigheden op te frissen zodat je professioneel kan handelen bij ongewenst, ongepast of zelfs agressief gedrag. Zo ook bij een incident of calamiteit weet jij hoe je moet handelen.

Klein vaarbewijs, marifoon, groot vaarbewijs (EU-kwalificatiecertificaat schipper)
In de vacature lees je bij kopje ‘Herken jij jezelf…’ terug wat je nodig hebt voor de functie waarop je solliciteert. Heb je een klein vaarbewijs en/of marifooncertificaat in bezit, dan is dat fijn maar geen vereiste want beide zijn te behalen bij het cbr. De kosten hiervan betalen wij jou terug bij indiensttreding.

Het groot vaarbewijs, tegenwoordig het EU-kwalificatiecertificaat schipper is een opleidingstraject van enkele jaren. Helaas niet via ons te behalen, mits je de minimale vaardagen hebt afgerond en alleen de theorie examens nog moet behalen. Meer informatie vind je op: https://grootvaarbewijs.nl/alle-opleidingen/schipper


Wil jij het roer omgooien en samen met ons vooruit? 
Neem contact op! Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Kantoor

Merwedeweg 1
3336 LG Zwijndrecht

Bel ons

+31 (0)88 619 12 36

waarom mensen bij blue amigo werken!

Je kiest voor vrijheid

Vind bij ons de baan van je leven! Werk de uren en tijden die passen in jouw ritme. Als bijbaan, afbouwend naar je pensioen of als carrière stap met perspectief. Actief en afwisselend. Buiten en boeiend! 

Je wordt er beter van

Je verdient een goed salaris, volgens de geldende CAO met tal van extra’s. Je krijgt de kans om relevante diploma’s te halen, op te klimmen en te groeien. Zowel qua functie als qua mens. En die geweldige collega’s krijg je op de koop toe! 

Je weet waar je staat

We houden van duidelijkheid. Net als onze medewerkers. Over je contract, over de verdiensten, over werktijden, over vrije tijd. Je weet ruim van tevoren wanneer je vrij bent en met vrienden of familie kunt afspreken. 

JOUW DROOMBAAN IN JE MAILBOX?

Mis nooit meer jouw ideale vacature met onze persoonlijke job alert.