Hoofdkantoor

Bekijk vacatures

We zijn trots op onze nautisch professionals en op onze bijdrage aan de samenleving. Samen met onze opdrachtgevers houden we Nederland bereikbaar en de economie draaiend. Onze medewerkers zijn onmisbaar, op hen kun je bouwen.

We zijn één grote familie van professionals met een passie voor water. Blue Amigo’s zijn denkers en doeners, gedreven en gastvrij. We bedenken en creëren connecties – voor onze reizigers, opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers – en zorgen dat die werken. Dat geldt voor de nautisch dienstverleners die door het hele land op locatie werken, maar ook voor hun collega’s op het gezellige hoofdkantoor in Zwijndrecht. Die ondersteunen hen op gebieden als personeelszaken, financiën, planning, marketing en communicatie.
 

Waarom mensen bij blue amigo werken!

Je kiest voor vrijheid

Vind bij ons de baan van je leven! Werk de uren en tijden die passen in jouw ritme. Als bijbaan, afbouwend naar je pensioen of als carrièrestap met perspectief. Actief en afwisselend. Buiten en boeiend!

Je wordt er beter van

Je verdient een goed salaris, volgens de geldende CAO met tal van extra’s. Je krijgt de kans om relevante diploma’s te halen, op te klimmen en te groeien. Zowel qua functie als qua mens. En die geweldige collega’s krijg je op de koop toe!

Je weet waar je staat

We houden van duidelijkheid. Net als onze medewerkers. Over je contract, over de verdiensten, over werktijden, over vrije tijd. Je weet ruim van tevoren wanneer je vrij bent en met vrienden of familie kunt afspreken.

Neem contact op

Onze actuele Hoofdkantoor vacatures

Jij bent die collega die ervoor zorgt dat de administratie klopt als een bus. Jouw werkweek is een succes als alle facturen snel en zorgvuldig afgehandeld zijn. Cijfermatig ben je nauwkeurig en precies. Je rust niet voordat de laatste puntjes op de i...

Wat gaat er gebeuren?

Heb je nog niet jouw droombaan gevonden?

MELD JE AAN VOOR EEN JOB ALERT EN ONTVANG VACATURES DIE BIJ JOU PASSEN!