SAMEN ZIJN WE BLUE AMIGO 

Wij zijn Blue Amigo. De naam weerspiegelt onze passie voor water en de manier waarop wij met elkaar omgaan: als vrienden. Onze missie is de waterwegen in binnen- en buitenland nog beter te benutten: voor efficiënter, effectiever en duurzamer vervoer. Dat doen we met z'n alle schouder aan schouder. Voor de binnenvaart, maar ook voor overheden. In de vorm van onze snelle ferry's, auto's-, fiets- en voetveren, scheepvaartbegeleiding en het bedienen van bruggen en sluizen. De nautische professionals van Blue Amigo kom je overal tegen op, bij en aan het water. 

trots en onmisbaar

We zijn trots op onze nautische professionals en op onze bijdrage aan de samenleving. Samen met onze opdrachtgevers houden we Nederland bereikbaar en de economie draaiend. Onze medewerkers zijn onmisbaar, op hen kun je bouwen. 

We zijn één grote familie van professionals met passie voor water. Blue Amigo's zijn denkers en doeners, gedreven en gastvrij. We bedenken en creëren connecties - voor ons reizigers, opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers - en zorgen dat die werken. 

Wij zijn de verbindende partner: persoonlijk en betrokken. We zijn veelzijdig en gaan geen uitdaging uit de weg. Alle diensten onder één dak. Samen met onze opdrachtgevers en medewerkers vinden we altijd een passende oplossing. We denken in kansen en regelen alles voor iedereen. Daar zijn wij goed in, daar beleven wij plezier aan. Full service met en lach. Dat is Blue Amigo. 

al sinds 1970 passie voor water

Onze naam en manier van werken zijn modern, maar onze historie gaat terug tot 1970. Onze passie voor water drijft ons al meer dan 50 jaar en is nog steeds springlevend. Als nautische familie maken wij alle denkbare verbindingen over water mogelijk. Met en voor mensen, met eigen vaartuigen en een gedegen organisatie, met ervaring en expertise. Dat is de basis voor de sterke groei van de laatste jaren. Inmiddels mogen wij ons één van de grootste nautische dienstverleners van Nederland noemen. 


" Ik wist als kind zijnde al dat ik schipper wilde worden. Doordat ik op verschillende schepen vaar met collega's in wisselende diensten, is mijn werk erg gevarieerd. Dit heb ik mede te danken aan Blue Amigo.

Dirk - Schipper 

Heb je nog niet jouw droombaan gevonden? 

Meld je aan voor een job alert en ontvang vacatures die bij jou passen!