" Als brugwachter in het dorp Abcoude heb ik het erg naar mijn zin. De brug bedienen, mensen helpen, doorgang verlenen en informatie geven over de omgeving vind ik er leuk en hier haal ik veel plezier uit. 

José - Brugwachter

" De bedrijfscultuur bij Blue Amigo vind ik top. Als er wat is dan zijn ze altijd bereikbaar. Goede Fieldmanagers. Kortom een heel goed en vriendelijk bedrijf. 

Ronald - Sluis- en Brugwachter

waarom mensen bij blue amigo werken! 

Je kiest voor vrijheid

Vind bij ons de baan van je leven! Werk de uren en tijden die passen in jouw ritme. Als bijbaan, afbouwend naar je pensioen of als carrière stap met perspectief. Actief en afwisselend. Buiten en boeiend! 

Je wordt er beter van

Je verdient een goed salaris, volgens de geldende CAO met tal van extra's. Je krijgt de kans om relevante diploma's te halen, op te klimmen en te groeien. Zowel qua functie als qua mens. En die geweldige collega's krijg je op de koop toe! 

Je weet waar je staat

We houden van duidelijkheid. net als onze medewerkers. Over je contract, over de verdiensten, over werktijden, over vrije tijd. Je weet ruim van tevoren wanneer je vrij bent en met vrienden of familie kunt afspreken. 

HEB JE NOG NIET JOUW DROOMBAAN GEVONDEN?

MELD JE AAN VOOR EEN JOB ALERT EN ONTVANG VACATURES DIE BIJ JOU PASSEN!