Scheepvaartbegeleiding

Bekijk vacatures

Als Scheepvaartbegeleider vorm je samen met de Schipper de bemanning aan boord van de patrouillevaartuigen van Nautische Beheer. Aan boord is de Scheepvaartbegeleider verantwoordelijk voor het begeleiden van het scheepvaartverkeer. Je bent als Scheepvaarbegeleider namens de autoriteiten verantwoordelijk voor een veilige en vlotte doorstroom van de scheepvaart bij werkzaamheden op of langs de vaarweg, bij evenementen of transporten over water. 

SCHEEPVAARTBEGELEIDING

Vanaf één van onze patrouillevaartuigen begeleid je het scheepvaartverkeer en geeft verkeersaanwijzingen. Je werkt daarbij nauw samen met de schipper. Je draagt bij aan een veilige en vlotte doorstroming van de scheepvaart bij werkzaamheden op of langs de vaarweg, evenementen of transporten over water.

SCHIPPER SCHEEPVAARTBEGELEIDING

Je vaart op ons eigen patrouillevaartuig en bent eindverantwoordelijk voor het schip. Je bestuurt het en voert klein onderhoud uit. Je assisteert de scheepvaartbegeleider bij zijn werkzaamheden.

GEZAGVOERDER PATROUILLEVAART

Je houdt toezicht op de scheepvaart en waterkwaliteit en bent verantwoordelijk voor een goede uitvoering van vaaropdrachten. Deze vertaal je naar werkzaamheden voor de bemanning. Het schip en de bemanning vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Kom je bij ons werken?

Flexibiliteit

Bij Blue Amigo ben jij als nautisch specialist verzekerd van een afwisselende baan die aansluit op jouw wensen en voorkeuren.

Opleiding

Wij bieden jou een passende opleiding aan om jou van alle kennis te voorzien, die je nodig hebt om de fijne kneepjes van dit mooie vak te leren.

Perfect geregeld

Flexibele werktijden, mooie werkplekken in Nederland, leuke opdrachtgevers en goede arbeidsvoorwaarden. Kortom, alles perfect geregeld!

Neem contact op
Michiel

Blue Amigo geeft je de kans om al je opleidingen te behalen met daarbij een werkgarantie en dat is heel erg fijn. We zijn allemaal bootjesgek, we zijn allemaal scheepvaartgek, dat verbindt ons. 

Door Michiel, Scheepvaartbegeleider

Onze actuele Scheepvaartbegeleiding vacatures

Zorg jij er voor dat schepen vlot en veilig hun bestemming bereiken? Kan jij vaarweggebruikers, beheerders en hulpdiensten op tijd van belangrijke informatie voorzien? Ben jij degene die goed in speelt op gebeurtenissen, besluitvaardig optreedt en he...

Zorg jij er voor dat schepen vlot en veilig hun bestemming bereiken? Kan jij vaarweggebruikers, beheerders en hulpdiensten op tijd van belangrijke informatie voorzien? Ben jij degene die goed in speelt op gebeurtenissen, besluitvaardig optreedt en he...

Hoe ziet je sollicitatieprocedure uit?

1
Solliciteren

Reageer op de vacature met jouw cv en motivatiebrief. Wij beoordelen jouw cv en motivatie op de genoemde functie-eisen. Solliciteren is mogelijk zolang de vacature op de website staat vermeld. 

2
Selectie

Op basis van de binnenkomende reacties maakt onze recruiter de eerste selectie van de meest geschikte kandidaten.

3
Telefonische screening

Tijdens dit gesprek gaan wij in op de inhoud van de functie, wensen en ambities. Wij lichten toe wat aantrekkelijk is en wat eventuele knelpunten zouden kunnen zijn.

4
Meet & Greet

Bij een positief telefonisch gesprek wordt jij uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Dit kan zijn op ons hoofdkantoor of elders in het land op locatie.

5
Assessment

Voor sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. In dat geval hoor je dat tijdens de meet & greet van ons. Dit kan een online assessment zijn maar kan ook bestaan uit een meeloopdag op één van onze projecten of een presentatie.

6
Vervolggesprek

Is er na de meet & greet een positief gevoel vanuit beide kanten, dan nodigen wij jou uit voor een vervolggesprek. Tijdens dit gesprek gaan wij dieper in op jouw inhoudelijke kennis.

7
Laden & Lossen

Als we na de gesprekken besluiten om met elkaar in zee te gaan, dan doen wij jou een aanbod. Als jij akkoord gaat met ons aanbod, dan nodigen wij jou uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

8
Welkom aan boord

Jouw manager zal samen met jou het arbeidsvoorwaarden gesprek voeren waarna we overgegaan tot het (digitaal) ondertekenen van het contract. Jij krijgt ook te horen waar en wanneer jij kunt beginnen met jouw nieuwe baan bij Blue Amigo.

VACATURE NIET GEVONDEN?

VIA JobAlert BEN JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN ONZE NIEUWSTE VACATURES