Scheepvaartbegeleiding

Bekijk vacatures

​​​​De Nederlandse vaarwegen behoren tot de drukste ter wereld. Dagelijks wordt er hard gewerkt om de rivieren en kanalen goed bevaarbaar te houden. Denk aan werkzaamheden nabij bruggen en sluizen, maar ook explosieven- en inspectieonderzoeken, evenementen of bijzondere transporten over water.  Onze scheepvaartbegeleiders vormen samen met de schipper de bemanning aan boord van onze patrouillevaartuigen. Ze zijn namens de autoriteiten verantwoordelijk voor een veilige, vlotte doorstroming van de scheepvaart. 

SCHIPPER SCHEEPVAARTBEGELEIDING

Als schipper bestuur je het patrouillevoertuig en assisteer je de scheepvaartbegeleider bij zijn/haar werkzaamheden. Het weer, de windkracht, de hoogte van het water en de verkeersdrukte op het water. Wat er ook gebeurt, jij draagt de verantwoording voor het schip, bemanning en de eventuele opstappers.

SCHEEPVAARTBEGELEIDER

Je houdt schippers, vaarwegbeheerders en hulpdiensten op de hoogte van wat er speelt op de vaarweg. Je kunt goed het overzicht bewaren en overtuigend communiceren. Ook in uitdagende situaties, zoals bij incidenten, houd jij het hoofd koel en treed je besluitvaardig op. 

Waarom mensen bij blue amigo werken!

Je kiest voor vrijheid

Vind bij ons de baan van je leven! Werk de uren en tijden die passen in jouw ritme. Als bijbaan, afbouwend naar je pensioen of als carrièrestap met perspectief. Actief en afwisselend. Buiten en boeiend!

Je wordt er beter van

Je verdient een goed salaris, volgens de geldende CAO met tal van extra’s. Je krijgt de kans om relevante diploma’s te halen, op te klimmen en te groeien. Zowel qua functie als qua mens. En die geweldige collega’s krijg je op de koop toe!

Je weet waar je staat

We houden van duidelijkheid. Net als onze medewerkers. Over je contract, over de verdiensten, over werktijden, over vrije tijd. Je weet ruim van tevoren wanneer je vrij bent en met vrienden of familie kunt afspreken.

Neem contact op

Onze actuele Scheepvaartbegeleiding vacatures

Als ervaren scheepvaartbegeleider zorg je voor een vlotte en veilige doorstroming van het scheepvaartverkeer. Je bent 16-36 uur beschikbaar, contracturen stellen we in overleg en naar wens vast. Je gaat samen met de schipper aan de slag op één van on...

Als ervaren gezagvoerder (ook wel scheepvaartbegeleider genoemd) zorg je voor een vlotte en veilige doorstroming van het scheepvaartverkeer. Je bent 16-36 uur beschikbaar, contracturen stellen we in overleg en naar wens vast. Je gaat samen met de sch...

Wat gaat er gebeuren?

Heb je nog niet jouw droombaan gevonden?

MELD JE AAN VOOR EEN JOB ALERT EN ONTVANG VACATURES DIE BIJ JOU PASSEN!