Binnenvaart

Bekijk vacatures

Als gecertificeerd uitzendbureau hebben wij onze roots in de nautische wereld. Sinds 1970 staan we in de binnenvaart bekend om onze kwalitatieve, veelzijdige dienstverlening. Veel schippers, stuurmannen en matrozen bevaren de rivieren onder de vlag van Blue Amigo. Daar zijn zij én wij iedere dag trots op!
We hebben altijd werk voor varend personeel: elke gewenste functie en elk type schip. Zowel voor korte als lange termijn.
Voor medewerkers uit Polen hebben we een eigen transportservice. Zo kunnen we hen langs alle Europese vaarwegen veilig en vlot naar boord en ook weer naar huis brengen. 
Omdat de nautische wereld nooit stilstaat, zijn ook wij 24/7 bereikbaar. Vanuit onze kantoren in Zwijndrecht en Poznan (Polen) staan wij altijd paraat voor onze opdrachtgevers en voor ons personeel.

Waarom mensen bij blue amigo werken!

Je kiest voor vrijheid

Vind bij ons de baan van je leven! Werk de uren en tijden die passen in jouw ritme. Als bijbaan, afbouwend naar je pensioen of als carrièrestap met perspectief. Actief en afwisselend. Buiten en boeiend!

Je wordt er beter van

Je verdient een goed salaris, volgens de geldende CAO met tal van extra’s. Je krijgt de kans om relevante diploma’s te halen, op te klimmen en te groeien. Zowel qua functie als qua mens. En die geweldige collega’s krijg je op de koop toe!

Je weet waar je staat

We houden van duidelijkheid. Net als onze medewerkers. Over je contract, over de verdiensten, over werktijden, over vrije tijd. Je weet ruim van tevoren wanneer je vrij bent en met vrienden of familie kunt afspreken.

Neem contact op

Wat gaat er gebeuren?

Heb je nog niet jouw droombaan gevonden?

MELD JE AAN VOOR EEN JOB ALERT EN ONTVANG VACATURES DIE BIJ JOU PASSEN!