Binnenvaart

Bekijk vacatures

Blue Amigo is een gecertificeerd uitzendbureau in huis. Een bureau met een nautische oorsprong, waar kwaliteit en service de boventoon voeren. Wij gaan nèt een stapje verder. Een veelzijdige dienstverlener die zich al sinds 1970 inzet voor de binnenvaart.

Vele matrozen, stuurmannen en kapiteins bevaren de rivieren ‘onder de vlag van Blue Amigo’ en daar zijn we trots op. Wij maken de juiste match tussen opdrachtgever en medewerker. Door ons ruime aanbod van personeel kunnen wij opdrachtgevers voorzien van medewerkers in iedere gewenste functie en voor ieder type schip, inzetbaar voor korte of lange termijn.

Voor onze medewerkers uit Polen beschikken wij over een eigen efficiënte transportservice, waarmee we onze medewerkers langs alle Europese vaarwegen aan en van boord brengen.

Wij zijn 24/7 bereikbaar en dat is gezien de aard van de activiteiten cruciaal. Vanuit onze kantoren in Zwijndrecht en Poznan (Polen) zijn wij jou graag persoonlijk van dienst.

Kom je bij ons werken?

Flexibiliteit

Bij Blue Amigo ben jij als nautisch specialist verzekerd van een afwisselende baan die aansluit op jouw wensen en voorkeuren.

Opleiding

Wij bieden jou een passende opleiding aan om jou van alle kennis te voorzien, die je nodig hebt om de fijne kneepjes van dit mooie vak te leren.

Perfect geregeld

Flexibele werktijden, mooie werkplekken in Nederland, leuke opdrachtgevers en goede arbeidsvoorwaarden. Kortom, alles perfect geregeld!

Neem contact op
Wouter Nieuwenhuijse

Mijn familie komt uit de Nautische wereld, zelf had ik hier geen ervaring in. Wel in het bezit van een vaarbewijs. Ik ben zelf een schapenmelkerij aan het opzetten, hierdoor kan ik tussendoor enkele uren op de veerpont varen als Schipper. Dit is heel goed te combineren.

Door Wouter Nieuwenhuijse, Pont Schipper

Hoe ziet je sollicitatieprocedure uit?

1
Solliciteren

Reageer op de vacature met jouw cv en motivatiebrief. Wij beoordelen jouw cv en motivatie op de genoemde functie-eisen. Solliciteren is mogelijk zolang de vacature op de website staat vermeld. 

2
Selectie

Op basis van de binnenkomende reacties maakt onze recruiter de eerste selectie van de meest geschikte kandidaten.

3
Telefonische screening

Tijdens dit gesprek gaan wij in op de inhoud van de functie, wensen en ambities. Wij lichten toe wat aantrekkelijk is en wat eventuele knelpunten zouden kunnen zijn.

4
Meet & Greet

Bij een positief telefonisch gesprek wordt jij uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Dit kan zijn op ons hoofdkantoor of elders in het land op locatie.

5
Assessment

Voor sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. In dat geval hoor je dat tijdens de meet & greet van ons. Dit kan een online assessment zijn maar kan ook bestaan uit een meeloopdag op één van onze projecten of een presentatie.

6
Vervolggesprek

Is er na de meet & greet een positief gevoel vanuit beide kanten, dan nodigen wij jou uit voor een vervolggesprek. Tijdens dit gesprek gaan wij dieper in op jouw inhoudelijke kennis.

7
Laden & Lossen

Als we na de gesprekken besluiten om met elkaar in zee te gaan, dan doen wij jou een aanbod. Als jij akkoord gaat met ons aanbod, dan nodigen wij jou uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

8
Welkom aan boord

Jouw manager zal samen met jou het arbeidsvoorwaarden gesprek voeren waarna we overgegaan tot het (digitaal) ondertekenen van het contract. Jij krijgt ook te horen waar en wanneer jij kunt beginnen met jouw nieuwe baan bij Blue Amigo.

VACATURE NIET GEVONDEN?

VIA JobAlert BEN JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN ONZE NIEUWSTE VACATURES