Veerdiensten

Bekijk vacatures

-

Als schipper ben je o.a. verantwoordelijk voor de ladingbehandeling of voor passagiers en voor onderhoud en reparatie van het schip. Of je bent volledig verantwoordelijk voor de overtocht. Je hebt hierbij een scherp oog voor de veiligheid van zowel de passagiers als de medevaarweggebruikers.

VEERPONT SCHIPPER

Je bent volledig verantwoordelijk voor de overtocht van de pont en de passagiers. Je hebt hierbij een scherp oog voor de veiligheid van zowel de passagiers als de medevaarweggebruikers. Als gastheer aan boord ben je uiteraard klantvriendelijk ingesteld.

Kom je bij ons werken?

Flexibiliteit

Bij Blue Amigo ben jij als nautisch specialist verzekerd van een afwisselende baan die aansluit op jouw wensen en voorkeuren.

Opleiding

Wij bieden jou een passende opleiding aan om jou van alle kennis te voorzien, die je nodig hebt om de fijne kneepjes van dit mooie vak te leren.

Perfect geregeld

Flexibele werktijden, mooie werkplekken in Nederland, leuke opdrachtgevers en goede arbeidsvoorwaarden. Kortom, alles perfect geregeld!

Neem contact op
Thom Bakker

Heel tevreden over het sollicitatieproces. Twee weken na mijn sollicitatie was ik al aan het werk als Schipper. Blue Amigo is altijd heel meedenkend en alles is bespreekbaar.  

Door Thom Bakker, Schipper

Onze actuele Veerdiensten vacatures

Ben jij als Schipper op zoek naar een afwisselende baan? Wees welkom bij onze Blue Amigo familie! Zowel in de Randstad, Brabant en Gelderland zijn wij voor onze veerponten op zoek naar Schippers. Zoek jij een parttime baan of toch liever fulltime?...

Onze welbekende waterbus gaat medio mei ook koers zetten over het Markermeer. Vanuit Lelystad zullen wij varen naar een uniek stukje in Nederland; de Marker Wadden. Geniet jij graag van de natuur en wil jij dit graag combineren met je werk? Kom dan a...

Onze welbekende waterbus gaat medio mei ook koers zetten over het Markermeer. Vanuit Lelystad zullen wij varen naar een uniek stukje in Nederland; de Marker Wadden. Geniet jij graag van de natuur en wil jij dit graag combineren met je werk? Kom dan a...

Als parttime (8 - 24 uur. In overleg met wat jouw wensen zijn) Gastheer / Gastvrouw ben jij degene die onze reizigers welkom heet aan boord bij deze veerdienst. Jij ondersteunt de Schipper tijdens het aan- en afmeren. Daarnaast is het jouw taak dat d...

Hoe ziet je sollicitatieprocedure uit?

1
Solliciteren

Reageer op de vacature met jouw cv en motivatiebrief. Wij beoordelen jouw cv en motivatie op de genoemde functie-eisen. Solliciteren is mogelijk zolang de vacature op de website staat vermeld. 

2
Selectie

Op basis van de binnenkomende reacties maakt onze recruiter de eerste selectie van de meest geschikte kandidaten.

3
Telefonische screening

Tijdens dit gesprek gaan wij in op de inhoud van de functie, wensen en ambities. Wij lichten toe wat aantrekkelijk is en wat eventuele knelpunten zouden kunnen zijn.

4
Meet & Greet

Bij een positief telefonisch gesprek wordt jij uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Dit kan zijn op ons hoofdkantoor of elders in het land op locatie.

5
Assessment

Voor sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. In dat geval hoor je dat tijdens de meet & greet van ons. Dit kan een online assessment zijn maar kan ook bestaan uit een meeloopdag op één van onze projecten of een presentatie.

6
Vervolggesprek

Is er na de meet & greet een positief gevoel vanuit beide kanten, dan nodigen wij jou uit voor een vervolggesprek. Tijdens dit gesprek gaan wij dieper in op jouw inhoudelijke kennis.

7
Laden & Lossen

Als we na de gesprekken besluiten om met elkaar in zee te gaan, dan doen wij jou een aanbod. Als jij akkoord gaat met ons aanbod, dan nodigen wij jou uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

8
Welkom aan boord

Jouw manager zal samen met jou het arbeidsvoorwaarden gesprek voeren waarna we overgegaan tot het (digitaal) ondertekenen van het contract. Jij krijgt ook te horen waar en wanneer jij kunt beginnen met jouw nieuwe baan bij Blue Amigo.

VACATURE NIET GEVONDEN?

VIA JobAlert BEN JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN ONZE NIEUWSTE VACATURES