Veerdiensten

Bekijk vacatures

Onze schippers en gastvrouwen/gastheren zijn echte Blue Amigo’s: ze zijn bij ons in dienst en worden door ons opgeleid en getraind. Ze zijn vakkundig en klantvriendelijk en dragen onze representatieve bedrijfskleding. Ze zijn stressbestendig en betrouwbaar en weten ook in buitengewone situaties en bij calamiteiten de juiste beslissingen te nemen. Onze missie is de waterwegen in binnen- en buitenland nog beter te benutten: voor efficiënter, effectiever en duurzamer vervoer. Dat doen we met z’n allen, schouder aan schouder. Of het nu aan boord is van auto-, fiets- en/of voetveren.

Wij plannen met behulp van slimme software alle diensten in. We houden toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden. Met vragen en problemen kun je altijd terecht bij je fieldmanager. Bij uitval van een collega zorgen wij direct voor vervanging. We doen het immers samen. 

SCHIPPER VEERPONT

Een veilige, vlotte en aangename overtocht, daar sta jij voor. Je navigeert veilig en correct. Met jouw positieve instelling en glimlach bezorg jij onze passagiers een goede dag. Zo nu en dan maak je ook een praatje met onze reizigers. Ze voelen zich welkom bij jou. 

Je hebt veel verantwoordelijkheid, maar zeker ook veel vrijheid. Geen dag is hetzelfde: het landschap, de passagiers en de weeromstandigheden wisselen keer op keer. Ook in onverwachte situaties en bij incidenten houd je het hoofd koel en treed je alert op. 

GASTHEER / GASTVROUW VEERDIENST

Als gastheer / gastvrouw verwelkom je de gasten aan boord op veerdienst. Je staat open voor een praatje, controleert het toegangsbewijs en helpt de schipper met het aan- en afmeren. Je wijst iedereen z’n plek aan boord en zorgt ervoor dat de gasten zich tijdens de overtocht veilig en comfortabel voelen.

Met jouw glimlach zorg je ervoor dat de gasten op hun gemak voelen. In uitdagende situaties kun je de rust bewaren. Voorafgaand aan je dienst controleer je de inventaris aan boord. Tijdens je dienst zorg je ervoor dat het schip netjes en schoon blijft. 

 

Waarom mensen bij blue amigo werken!

Je kiest voor vrijheid

Vind bij ons de baan van je leven! Werk de uren en tijden die passen in jouw ritme. Als bijbaan, afbouwend naar je pensioen of als carrièrestap met perspectief. Actief en afwisselend. Buiten en boeiend!

Je wordt er beter van

Je verdient een goed salaris, volgens de geldende CAO met tal van extra’s. Je krijgt de kans om relevante diploma’s te halen, op te klimmen en te groeien. Zowel qua functie als qua mens. En die geweldige collega’s krijg je op de koop toe!

Je weet waar je staat

We houden van duidelijkheid. Net als onze medewerkers. Over je contract, over de verdiensten, over werktijden, over vrije tijd. Je weet ruim van tevoren wanneer je vrij bent en met vrienden of familie kunt afspreken.

Neem contact op

Onze actuele Veerdiensten vacatures

Voor de voet- / fietsveer van Nieuwegein naar Vianen zoeken wij een schipper (EU-kwalificatiecertificaat + Radarpatent) voor 36 per week. Dankzij jou kunnen reizigers via de kortste route naar hun bestemming. De veerpont vervoert voetgangers, fietse...

Ben jij klaar om deze zomer aan boord te stappen en € 13,68 per uur te verdienen? Geen diploma nodig! Als gastheer/gastvrouw op onze veerdienst van en naar Kaageiland, ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van een veilige overtocht voor onze pa...

Voor de veerdienst in Breukelen zoeken wij een schipper voor 16-36 uur per week. Je contracturen stellen we in overleg vast. Dankzij jou kunnen reizigers via de kortste route op het Amsterdam-Rijnkanaal naar hun bestemming. De veerpont vervoert voetg...

Voor onze veerdienst Rhoon/Oud-Beijerland zoeken wij een schipper voor 16-24 per week. Dankzij jou kunnen reizigers via de kortste route naar hun bestemming zoals: Rhoon, Oud-Beijerland, Spijkenisse en Oude Tol. De veerpont vervoert voetgangers, fiet...

Wat gaat er gebeuren?

Heb je nog niet jouw droombaan gevonden?

MELD JE AAN VOOR EEN JOB ALERT EN ONTVANG VACATURES DIE BIJ JOU PASSEN!