Veerdiensten

Bekijk vacatures

Met onze veerdiensten varen we in het hele land mensen naar hun werk en school en brengen we toeristen naar de mooiste locaties. Zij kunnen rekenen op onze schippers en andere bemanningsleden aan boord.

SCHIPPER VEERPONT

Als schipper ben je verantwoordelijk voor een vlotte en veilige oversteek. Je zorgt voor de passagiers en voertuigen en voert kleine reparaties aan boord uit. Vaar je alleen, dan ben je eventueel ook verantwoordelijk voor het controleren van abonnementen en het afrekenen van tickets.

Als schipper kun je bij ons zowel fulltime als parttime aan de slag. Met je vriendelijkheid en glimlach bezorg je de passagiers een fijne oversteek. Daar hoort natuurlijk ook nu en dan een praatje met de gasten aan boord bij! De veiligheid van passagiers en het overige scheepvaartverkeer staat bij jou met stip op nummer één. Ook in onverwachte situaties en bij incidenten treed je zelfbewust en daadkrachtig op. 

KAARTVERKOPER/GASTHEER/GASTVROUW VEERDIENST

Op veel van de veerdiensten werkt de schipper in een team samen met een gastheer of gastvrouw. Die begeleidt de passagiers en verkoopt toegangsbewijzen en controleert eventueel abonnementen.

 

Waarom mensen bij blue amigo werken!

Je kiest voor vrijheid

Vind bij ons de baan van je leven! Werk de uren en tijden die passen in jouw ritme. Als bijbaan, afbouwend naar je pensioen of als carrièrestap met perspectief. Actief en afwisselend. Buiten en boeiend!

Je wordt er beter van

Je verdient een goed salaris, volgens de geldende CAO met tal van extra’s. Je krijgt de kans om relevante diploma’s te halen, op te klimmen en te groeien. Zowel qua functie als qua mens. En die geweldige collega’s krijg je op de koop toe!

Je weet waar je staat

We houden van duidelijkheid. Net als onze medewerkers. Over je contract, over de verdiensten, over werktijden, over vrije tijd. Je weet ruim van tevoren wanneer je vrij bent en met vrienden of familie kunt afspreken.

Neem contact op
Jasper

De werksfeer bij Bluoe Amigo is vrij ontspannen. Je krijgt veel vrijheid. Elke dag dat ik weer naar de Veerpont mag, is het een feestje! 

Door Jasper, Veerpontschipper

Onze actuele Veerdiensten vacatures

Voor de veerdiensten Capelse Veer, Bernse Veer en Drongelense Veer zoeken wij een schipper voor 16-24 per week. Dankzij jou kunnen reizigers via de kortste route naar hun bestemming. De veerpont vervoert voetgangers, fietsers en auto’s. De werktijde...

Als gastheer/gastvrouw verwelkom je de gasten aan boord op veerdienst de AA in Breukelen. Je staat open voor een praatje en helpt de schipper met het aan- en afmeren. Je wijst iedereen z’n plek aan boord en zorgt ervoor dat de gasten zich tijdens de ...

Voor de veerdienst in Breukelen zoeken wij een schipper voor 24-32 per week (in overleg). Dankzij jou kunnen reizigers via de kortste route op het Amsterdam-Rijnkanaal naar hun bestemming. De veerpont vervoert voetgangers en fietsers. De werktijden l...

Voor de veerdienst in Breukelen zoeken wij een schipper voor 16-24 per week (in overleg). Dankzij jou kunnen reizigers via de kortste route op het Amsterdam-Rijnkanaal naar hun bestemming. De veerpont vervoert voetgangers en fietsers. De werktijden l...

Wat gaat er gebeuren?

Heb je nog niet jouw droombaan gevonden?

MELD JE AAN VOOR EEN JOB ALERT EN ONTVANG VACATURES DIE BIJ JOU PASSEN!